Anna-Sara Johansson

Otillräcklig

Kategori:

Min tid räcker inte alls så långt som jag vill o tänkt! Jag vill träffa alla mina vänner, men eftersom jag jobbar räcker inte min lediga tid till. Timmarna efter jobbet går åt till hushållsarbete, träning o vila. Hinner inte träffa nån o gör jag de så är jag trött o säkerligen världens tråkigaste sällskap.

Lediga dagar är det inte gott om o jag hinner inte alls så mycket som jag vill. Träffas man inte så ofta finns de så mycket o säga, finns så mycket o ta vara på o tiden rinner iväg! Somliga kan ta att jag inte har tid o ses, andra inte. Jag vet att nån känner sig sviken o satt i andra hand! Men äkta vänskap tål allt?!

Känner mig otillräcklig o ibland ägnar jag kanske för mycket tid åt träningen som blivit en allt större del av mitt liv. Men den får mig att må bra!

Under mina två lediga dagar som var hann jag träffa både Sara o Linda o så deras söta barn! Det var länge sen jag träffade dem, mina underbara fina vänner <3

Till er alla IGEN, jag har sagt det förut men jag säger det igen. Jag älskar er alla min , underbara, underbara vänner <3