Anna-Sara Johansson

Bli Blodgivare!!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka =) Eller just idag, just nu iaf! Ska inte skriva ett negativt ord här nu tänkte jag! Har iaf gjort en god gärning idag, var nämnligen o lämnade lite blod!! Eller lite o lite nästan en halv liter! Men jag kan nog klara mig utan de, finns kanske nån som behöver det bättre o dessutom är det blodbrist just nu! Iaf här i Västerås! Så nån mer i denna lilla stad som kanske ska ta sig en tur opp till Blodcentalen för att göra en godgärning? Jag kan vara med o hålla handen om ni vill =)


Kan ju även tala om att de har väääldigt goda smörgåsar där oppe på BC!! Det är därför jag gör detta förstår ni =) Kanske även lite för att övervinna min stora rädsla mot nålar!! O nålen man får i armen är inte liten o jag säger så! Jag tycker iaf att jag är duktig =)

Under dagen har jag även varit till Bolaget o handlat inför morgondagen!! För imorn blir de grilla hemma hos Lisa, kolla på brasa o sen får vi se vart kvällen tar oss!! Jag önskar mig själv en lyckad o trevlig kväll iaf!! Ska bara komma på vad jag ska ha på mig! Imorn blir de en sväng o leta efter stövlar iaf!!! Stora problem!!

Nu ska jag fortsätta i mitt stök här hemma!!

KJAM!!!